AFC Keltik-LehPa/3 4-2

5 min 0-1 Julius Kettunen
9 min 0-2 Janne Korhonen
18 min 1-2 Niko Kaakkunen
21 min 2-2 Niko Kaakkunen
67 min 3-2 Joona Seppälä
82 min 4-2 Joonas Halonen
******
Aloituskokoonpano:
Elmo Kaasinen (mv)
Puolustus:
Jesse Ukkonen-Jussi Toivanen-Sami Pirinen-Jukka Toikkanen
Keskikenttä:
Riku Rantala
Hugo Hyvönen-Joonas Halonen-Vili Kaasinen-Niko Kaakkunen
Hyökkäys:
Joona Seppälä

Vaihdossa: Jari Hovatov, Marko Turunen, Jani Strand, Tri Pham, Anousack Daranouvongs, Juhani Junnilainen

1. puoliaika

Poikkeuksellisesti Keltik/2 kotiottelu pelattiin Lehmon High Pine Lanen hyväkuntoisella nurmella. Hyväkuntoinen nurmi olikin ainut positiivinen asia ottelun ensimmäisellä 10 minuutilla. Keltikin puolustuspeli oli täysin sekaisin ja LehPa/3 pääsi rokottamaan kaksi kertaa lyhyen ajan sisään. Lisämaaleille oli myös tilanteita, näistä mm. läpiajon torjui Elmo Kaasinen. Tästä muutettiin hieman pelitaktiikkaa ja loppuajan kentällä olikin täysin eri tasoiset joukkueet. Kavennus ja tasoitus Keltikille syntyi Niko Kaakkusen jalasta, joka oli muutenkin läpi ottelun kentän vaarallisin ja paras pelaaja. Ensimmäisessä maalissa Joona Seppälä pelattiin laidasti läpi, häneltä varma matala keskitys maalille josta Kaakkusella helppo työ viimeistellä tyhjään maaliin 1-2. Tasoitus syntyi samankaltaisesta tilanteesta, Kaakkunen tällä kertaa itse laitaa pitkin, leikkaus keskelle ja tarkka sijoitus alakulmaan. Enempää maaleja tai merkittäviä tilanteita ei ensimmäisellä puoliajalla näkynyt. Keltik oli hienoisesti niskan päällä kentän tapahtumissa.

2. puoliaika

Toinen puoliaika alkoi myös Keltikin hallitessa. Maalia piti kuitenkin odottaa 67 min asti kun Joona Seppälä pääsi puolittaiseen läpiajoon. Puolustaja onnistui kuitenkin repimään hänet kumoon ja tästä pallo vietiin pilkulle. Seppälä itse ampumaan, varma sijoitus maaliin ja peli kääntyi ”kotijoukkuueen” eduksi 3-2. Tässä vaiheessa LehPa hieman nosti omaa pakkaansa ylöspäin, vaarallisia paikkoja ei kuitenkaan syntynyt. Keltik iski nopeasti vastaan näistä tilanteista. Kun pelikellossa oli 82 min, Hugo Hyvönen rynnisti laidasta eteenpäin ja pelasi matalan keskityksen maalin edustalle. Pallo päätyi Joonas Haloselle, joka näyttävästi neppaili puolustajat ja maalivahdin solmuun siirtäen Keltikin 4-2 johtoon. LehPa yritti vielä hakea kavennusta, loppukiri jäi kuitenkin vaisuksi eikä vaarallisia tilanteita syntynyt. Loppuvihellys siis tilanteessa 4-2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *