Kauden 2020 avaus: Joensuun Urho vs. AFC Keltik 1-0

Afc Keltik/2 sai hyvän herätyksen tänään, kun tosipelien pyörähdettyä, kotijoukkue Joensuun Urho vei jopa helteisessä kelissä pelatun pelin nimiinsä 1-0 (1-0)

Vierasjoukkue Keltikille tuli yllätyksenä hieman se, että Viitosta pelataan nykyään vain päätuomarilla, no mennään sillä mitä liitto antaa.

Vierasjoukkue Keltik piti palloa enemmän, hallitsi ottelua ja loi tukun vaarallisia maalintekopaikloja, mutta vastustajan mokke otti ottelun aikana useita hienoja torjuntoja. Ensimmäisen jakson, ja ottelun,ainokaisen teki kuitenkin Joensuun Urho hieman paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Kotijoukkueen pelaaja vastaanottaa syötön linjan taakse ja pudottaa pallon alaspäin, josta Keltikkiäkin edustanut Seldi ampuu laukauksen, joka yllättää Keltik vahti Kaasisen, saattoipa tuo auringonpaistekin hieman vaikuttaa. Keltik saa myös ensimmäisellä jaksolla muutaman todella hyvän paikan, mutta vaatustajan maalivahti ja puolustus selvittää nämä.

Toiselle jaksolle Keltik tulee raivokkaasti ja heti alussa joukkue järjestää muutaman maukkaan tilanteen. Näistä, eikä jakson myöhemmistäkään, paikoista saatu palloa maaliin. Riku Rantalan ylärimavapari oli ehkä lähinnä. Viimeistelyt oli kehnoja ja viimeiset ratkaisevat syötöt heikkoja. Urho taisteli ottelun ja toisen puoliajan raivokkaasti ja uhrautuen ja vei tänään kolme pistettä.

Positiivista:

– Pallollinen kierrätys toimi ajoittain mallikkaasti
– Ottelun muutamien prässitilanteiden hyvä purku rauhallisella syöttelyllä

Parantamisen varaa:

– viimeistely
– väkinäinen yrittäminen ja puskeminen
– viimeiset syötöt
– raivoa enemmän kaksinkamppailuihin harjoituspelien tapaan.

Kokoonpano
Ylärivi: Jani Strand, Riku Rantala, Jari Hovatov, Kerkko Kuronen, Joona Seppälä, Markus Illikainen, Arto Junnilainen, Vili Kaasinen, Jesse Ukkonen, Jukka Toikkanen, Joonas Halonen
Alarivi: Antti-Eemeli Seppälä, Hugo Hyvönen, Tri Pham, Anousack Daranouvongs, Elmo Kaasinen, Sami Pirinen, Jussi Toivanen, Jarno Lautamatti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *